ALLROUNDHAIRSTYLISTEVISAGISTE

BRUIDSMAKE-UPWENKBRAUW-EN 

KLEURSPECIALISTEWORKSHOPS


CORINE

DEKKER

(placeholder)
(placeholder)

Tekst invoeren

Laat je ogen openen!


Zeer trots ben ik dat ik als één van de weinigen in Nederland deze techniek beheers en jullie dus de perfecte wenkbrauw kan bieden.


Anastasia Soare

Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare. Zij heeft vanuit haar - exclusieve - salon in Beverly Hills de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld. Haar visie: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling. Want vreemd genoeg werden wenkbrauwen - tot nu toe - nauwelijks specifiek behandeld en gestyled. Anastasia brengt daar verandering in. Met unieke behandelingen bij  de gespecialiseerde salons en met een uitgebreid assortiment speciale accessoires.


Onvergelijkbaar, onweerstaanbaar

Anastasia steelt internationaal de show met celebs als Jennifer Lopez, Heidi Klum, Penelope Cruz, Madonna, Elle MacPherson, Oprah Winfrey, Naomi Campbell en Sharon Stone. Zij staan bij haar in de rij om hun wenkbrauwen te laten perfectioneren. En nu is deze internationale hit ook in Nederland, zelfs in Velserbroek!


Met haar behandelingen en haar oogstrelende producten heeft Anastasia nu ook in Nederland de wenkbrauw op de cosmeticakaart gezet. Want wenkbrauwen, mits in de juiste vorm en in de juiste kleur, zorgen voor een strikt persoonlijke en uitermate verzorgde blik. Of ze nu lichtblond zijn of chocolade bruin, Anastasia garandeert - ondermeer dankzij speciale sjablonen, Brow Powders en oogstrelende Eye-Lights - sublieme wenkbrauwen!


Stap voor stap

De basis van Anastasia's assortiment is de bijzondere 5-stappen aanpak voor spectaculaire, oogstrelende en natuurlijke looks…Eerst bepaal je met een sjabloon het beste model, dan kleur je de wenkbrauw in, vervolgens epileer en gebruik je de speciale gel om het model te behouden. Als finish zet je de wenkbrauw aan. Een ongelooflijk beautyresultaat!


Anastasia past bij iedereen die zich de ogen laat openen. Want Anastasia is het synoniem voor de perfect gestylde wenkbrauwen, die helemaal zijn afgestemd op het gezicht en de haarkleur. En ze zijn gemakkelijk zelf te onderhouden! Voor een optimaal resultaat adviseert Anastasia de behandeling iedere vier weken te herhalen. Thuis houd je het resultaat heel gemakkelijk bij met de speciale 5 Pieces Brow Kit.


Je kunt bij mij in de salon in Velserbroek terecht voor deze perfecte wenkbrauwen. Deze ‘touch-up’ is inclusief alle behandelingen zoals verven/ harsen en epileren. Bent u ook zo benieuwd naar het effect van deze minifacelift?

Alle producten om dit thuis goed bij te houden zijn in mijn salon in Velserbroek te verkrijgen. Kijk hier voor de prijzen. Maak een afspraak en ervaar!


Deze ‘touch-up’ kost slechts € 20,--. Ook is het mogelijk om een gedeelte van deze behandeling te ondergaan.

Wenkbrauwen

Anastasia Beverly Hills nu in Velserbroek