ALLROUNDHAIRSTYLISTEVISAGISTE

BRUIDSMAKE-UPWENKBRAUW-EN 

KLEURSPECIALISTEWORKSHOPS


CORINE

DEKKER

(placeholder)
(placeholder)

Tekst invoeren

Naast de buitenkant is je binnenkant eigenlijk nog veel belangrijker. Daar ben ik mij de laatste jaren ook nog meer in gaan verdiepen, want ik was mezelf daarin een beetje kwijt.

Ik ben in aanraking gekomen met Sportvasten. Een trainingsprogramma waarbij je in slechts 10 dagen een switch in je stofwisseling kunt maken van suiker- naar vetverbranding! Wetenschappelijk bewezen en geschikt voor iedereen die gewend is iets te doen aan beweging en effectiever wil trainen en gezonder wil eten en voelen met blijvend resultaat.

Het heeft mij mijn lijf terug gegeven!

Mijn persoonlijke ervaring is dat ik door dit unieke programma 10 kilo ben afgevallen, maar ook meer spiermassa heb en me eindelijk weer lekker voel in mijn eigen lijf. Deze flow gun ik iedereen. En soms moet je getriggerd worden door iets of iemand om die knop om te zetten. Dat is de reden dat ik Fittergy-coach ben geworden.  Ik wil jou graag helpen en begeleiden naar een gezonder leven. En wat is nou 10 dagen? In deze 10 dagen maak je een kickstart die je blij gaat maken. En weet je wat zo fijn is na deze kuur:

Je mag 1x in de week alles, maar dan ook alles eten en drinken

wat je wilt!

Deze beloning is het meer dan waard. Het houdt je op gewicht en je blijft in The Switch. Zie het daarom niet als een dieet, maar als een bewuste Switch naar een gezondere levensstijl.

Als je van binnen nog meer in balans bent, zal dat ook effect hebben op jouw buitenkant. Je zult je energieker, sterker, gezonder en mooier voelen. Allemaal waarden die bijdragen aan zelfliefde. Zorg jij goed voor jezelf? Of kan het altijd wel beter?

Wat is Sportvasten

Bedenker Drs. Remco Verkaik, owner van het bedrijf Fittergy heeft dit programma zorgvuldig samengesteld. Voor zowel de recreatieve sporters als de topsporters hebben enorm veel baat gehad bij deze 10-daagse kuur. De stofwisseling wordt gereset met alle positieve effecten als gevolg: meer energie, betere sportprestaties, lager vetpercentage en minder gewicht. Sportvasten werkt!

Het bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen. Bij dit programma ontvang jij een persoonlijk protocol. Ik , als Sportvasten-coach, zal je begeleiden en motiveren tijdens deze dagen en zal jou ook uiteraard daarna helpen met een gezondere levensstijl. Zodat je na deze 10 dagen ook nog meer vet zal verbranden en centimeters rond de buikzone zal verliezen. Keep The Switch!

Bij sommigen is het vermogen van het lichaam om vet te verbranden verstoord. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld overgewicht of diabetes of andere ongemakkelijke kwalen. Door bepaalde voeding, training en voedingssupplementen kan The Switch gemaakt worden in jouw stofwisseling en de vetverbranding weer op volle toeren vóór je laten werken.

Daarbij hoort ook vasten. Vasten is gezond voor het lichaam en brein. Naast het vasten, ga je ook trainen in een bepaalde hartslagzone. Dit zal door mij geadviseerdDe coupe


worden. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat je The Switch al in 10 dagen te pakken hebt. Het doel van Sportvasten is je stofwisseling duurzaam te herprogrammeren door je spieren in een hogere vetverbrandingstand te brengen. Dat heb jij in slechts 10 dagen voor elkaar!

Hoe ziet het programma er uit:

3 afbouwdagen, waarin je rustig afbouwt naar minder eten

3 vastendagen, waarbij je alleen vruchtensap drinkt en ondersteuning van supplementen

4 opbouwdagen, waarop je rustig weer meer mag eten

Tijdens deze 10 dagen moet je elke dag sporten. Dit om je lichaam leeg te trainen van suikers. De training mag hardlopen, of wielrennen of een fitnesslesje zijn. Als je maar in een bepaalde hartfrequentie traint.

Deze dagen worden ondersteunt door voedingssupplementen. Zodat de trek en bijwerkingen tot een minimum beperkt worden. Het klinkt zwaar, maar onthoud dat je dit kunt! Meer dan 70.000 mensen hebben The Switch al gemaakt.

Wat kost Sportvasten:

Hiervoor is een Sportvasten-box samengesteld. Deze kun je bij mij verkrijgen. De prijs van deze box is €249,-. Hiervoor krijg je een persoonlijk protocol, een 10-daagse begeleiding van een gemotiveerde gecertificeerde Sportvasten-coach, alle voedingssupplementen, en de nodige informatie en adviezen ook na dit programma.

Na de 10-daagse geef ik jou tips om in The Switch te blijven. Dat kan op verschillende manieren. Voor mij werkt Keep The Switch om 1 dag in de week te blijven vasten met ondersteuning van supplementen. Op deze dag sport ik sowieso. De andere 5 dagen eet ik gezond en in een tijdslot van 8 uur op een dag. Dit heet Intermittent Fasten. Hier kan ik je ook alles over vertellen.  En 1 dag in de week heb ik mijn CHEAT-day. Dan mag ik alles eten EN drinken wat ik wil. Dit is een grote beloning en het werkt.

Wat levert Sportvasten jou op?

• Gewichtsverlies

• Vetverlies 3-6 kilo gegarandeerd

• Buikomvang slinkt enorm

• Betere conditie

• Minder trek in zoetigheid

• Betere gezondheid

• Bescherming tegen ontstekingen


En ik zeg: meer zelfliefde. Ik heb mijn lijf terug. Doe je mee?

Liefs,

Corine


P.S. Wil je nog meer informatie over Sportvasten of Intermittent Fasten? Laat het mij weten.

Sportvasten