Beste aanstaande bruid,


Hier vind je informatie over mijn bruidsarrangement. Mijn tip is om ruim van te voren een proefsessie te doen, aangezien jij dan al een beeld kan vormen hoe je er uit gaat zien. En dit geeft rust in de toch al hectische aanloop naar de dag van je leven.


Hoe ga ik te werk:


Proefsessie (proefmake-up en/of proefkapsel)

Ik mijn salon in Velserbroek wil ik eerst graag met jou kennismaken tijdens de proefsessie en elkaar een beetje leren kennen. Als het mogelijk is kun je foto’s overleggen van je jurk en plaatjes meenemen van kapsels die jij mooi vindt. Naar aanleiding hiervan kan ik je advies geven over je kapsel. Rekeninghoudend met je jurk en de halslijn en de mogelijkheden van je haar.


Voor de make-up raad ik ook altijd aan met je dagmake-up te komen, zodat ik kan zien wat  je gewend bent te gebruiken. Als je favoriete producten gebruikt, neem die gewoon mee! Ook bespreken we de technieken en de kleuren van de make-up. Uiteraard zal ik je ook adviseren over je wenkbrauwen en desgewenst een “Touch-up by Anastasia” (t.w.v. € 20,--)bij je uitvoeren, zodat je wenkbrauwen al de juiste shape hebben.


De proefsessie is € 50,--.  In mijn salon is geen pin aanwezig.


Bruidsmake-up: Mijn doel bij het aanbrengen van make-up is om een mooi totaal beeld te creëren, maar niet om een compleet ander persoon van je te maken. Bij het opmaken wordt er gelet op de mooie accenten van je gezicht en deze zullen worden benadrukt.  De make-up wordt voorzien van een mooie basis die de hele dag goed blijft zitten en krijg je tips om deze dag ook stralend te eindigen!


Bruidskapsel: Ook bij het kapsel wordt er weer gelet op de vorm van het gezicht en halslijn van de jurk. Verder kijken we wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte. Het kapsel zal de hele dag goed stevig zitten, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Ik heb enkele haaraccessoires om te proberen. Het is erg leuk om op deze dag iets extra’s in je haar te dragen.


Basic Bruidsarrangement  € 150,00*


‣    Touch up by Anastasia

‣    Bruidsmake-up

‣    BruidskapselSpecial Bruidsarrangement  € 175,00*


‣  Touch up by Anastasia

‣   Proef spray-tanning tijdens proefsessie

‣   Spray-tanning enkele dagen voor je trouwdag

‣   Bruidsmake-up

‣   Bruidskapsel


* voor de proefsessie van het Special arrangement reken ik  € 75,--


Er  wordt ook veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bruidsgasten of familieleden op deze dag te voorzien van een feestmake-up of feestkapsel. Wie weet een leuk idee om deze bijzondere dag met elkaar te starten!


Prijzen bruidsgasten


Feestmake-up gast: € 25,--

Feestkapsel gast: € 25,--

Bruidskindje: € 25,--

Dagmake-up en kapsel gast: € 50,--


Op de dag dat je gaat trouwen kom ik naar jou toe en zorgen we ervoor dat je ruim om tijd, zonder tijdsdruk klaar staat. Lekker in je eigen omgeving zijn op die dag is belangrijk.


Ik heb het erg druk met bruiden, dus wees op tijd met het vastleggen van je bruidsarrangement!

De proefsessie vindt plaats in mijn salon op maandag tot en met donderdag overdag.

Het bedrag van het bruidsarrangement en de bruidsgasten kan op de trouwdag zelf worden overhandigd.

Als de locatie buiten Velserbroek, Haarlem of IJmuiden is, ben ik genoodzaakt een kilometervergoeding en een reistijdvergoeding in rekening te brengen.

Het is ook mogelijk een deel van het arrangement te gebruiken. De prijs is dan in overleg.NB: Is je trouwdag op zaterdag? Dan rekening ik € 50,- extra.


In mijn salon is geen pin aanwezig.

Bruidsarrangement

ALLROUNDHAIRSTYLISTEVISAGISTE

BRUIDSMAKE-UPWENKBRAUW-EN 

KLEURSPECIALISTEWORKSHOPS


CORINE

DEKKER

(placeholder)
(placeholder)

Tekst invoeren

(placeholder)